Leveringen & Retour

Leveringen & Retour

Kantoorhandel.be behoort tot één van de goedkoopste totaalleveranciers in België en hanteert gunstige voorwaarden voor het leveren van de door u gewenste kantoorartikelen en schoolgerief.


Levertijd van uw bestelling

Wij leveren over het algemeen binnen 24 uur uw bestelling op ieder gewenst adres in Belgë . Mocht u een vraag hebben over uw zending, dan kunt u te allen tijde contact opnemen met onze klantenservice.Verzendkosten

Om een zo scherp mogelijke prijs voor alle artikelen te hanteren, vragen wij voor kleine bestellingen een tussenkomst in de door ons gemaakte verzendkosten.

Zo heeft u voor elk artikel een scherpe prijs en weet u zeker dat u voor geen enkel artikel méér betaalt dan nodig is!U kan uw bestelling ook afhalen in onze winkel. 

Wij nemen met u contact zodra uw bestelling klaar staat ter afhaling.

Minimale bedrag excl. BTW

Maximale bedrag excl. BTW

Verzendkosten

€     0,00

€   249,99

€ 9,00

€ 250,00

n.v.t.

Franco levering


Uitgezonderd voor de berekening van de verzendkosten zijn alle artikelen welke in de aanbieding zijn en artikelen waar u een speciale prijsafspraak heeft laten vastleggen in onze systemen.Bestelling vs. levering

Via onderstaand schema kunt u precies zien wanneer uw bestelling zou moeten worden afgeleverd.

 

Besteld op

Tijdstip

Geleverd op

 

 

Maandag

vóór 12:00 uur

 

Dinsdag

 

 

Dinsdag

vóór 12:00 uur

 

Woensdag

 

 

 

 

 

 

Woensdag

vóór 12:00 uur

Donderdag

Donderdag

vóór 12:00 uur

Vrijdag

Vrijdag

vóór 12:00 uur

Maandag

Zaterdag

n.v.t. uur

Dinsdag

Zondag

n.v.t. uur

Dinsdag


Als uitzondering op bovenstaand schema gelden alle (officiële) feestdagen.


Retourbeleid

Indien u één of meerdere artikelen foutief heeft besteld en deze wenst te retourneren, verzoeken wij u binnen 5 werkdagen contact op te nemen via mail op info@kantoorhandel.be (voor particulieren is deze termijn 14 dagen) .

Daar wij de hiermee gepaard gaande retourkosten niet in onze prijzen verrekenen, zijn wij genoodzaakt deze kosten door te rekenen . Uiteraard dient uw retourzending in de originele verpakking en conform de door ons verstrekte instructies plaats te vinden.


Uitleg retourprocedure en bijbehorende kosten

Over het algemeen hebben wij eensluidende afspraken met onze toeleverancier(s) inzake retourzendingen. Om u een indicatie te geven van de mogelijke kosten, hebben wij de retourprocedure hieronder omschreven.


·         Het afhalen van de verkeerd bestelde artikelen geschiedt via de koeriersdienst

·         De artikelen worden bij binnenkomst nagekeken alvorens deze in het magazijn kunnen worden teruggeplaatst

·         Administratief dienen er diverse handelingen te worden gedaan om aan ons een creditnota te maken


U begrijpt dat bovengenoemde handelingen kosten met zich meebrengt welke wij uitsluitend doorberekenen aan diegene die hierop aanspraak maakt. In onze uiterst lage prijsstelling worden deze kosten niet meegenomen waardoor wij u de scherpste prijs online kunnen bieden.

Kosten per artikelregel
De kosten voor het retour sturen van artikelen bestaan uit de volgende onderdelen:


·         Per artikelregel berekenen wij € 2,50 aan u door

·         Het afhalen per koeriersdienst bedraagt éénmalig € 8,95, wat volledig aan u wordt doorberekend


Wij hopen dat bovengenoemde uitleg duidelijk is en gaan er vanuit dat u liever een lagere prijsstelling ziet dan een prijs waar dergelijke retourkosten reeds in zijn verwerkt.

Per geval kijken wij of de huidige regels soepeler kunnen worden gehanteerd, zodat wij u tegemoet komen waar dit mogelijk is.